Рівне:

Створення та просування сайтів

Юрій Прокопчук: «Партія регіонів вкотре обдурила народ»

Суспільство 15-кві, 2010, 11:229 prov 1 103
Народний депутат України від фракції Блоку Юлії Тимошенко Юрій Прокопчук так висловився після голосування за Закон 1416 «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям на рівні прожиткового мінімуму». Саме цим законопроектом, з яким Янукович йшов на президентські вибори, пропонувалося надавати державну соціальну підтримку малозабезпеченим сім'ям, виходячи не з рівня забезпечення прожиткового мінімуму, а з рівня прожиткового мінімуму для відповідних соціальних і демографічних груп населення. А тепер за те, щоб його втілити в життя проголосувало лише 204 депутати. Не голосували регіонали. Таким чином, законопроект був відхилений.
Крім того, Партія регіонів зірвала ухвалення закону про допомогу малозабезпеченим сім'ям, автором якого був її ж представник Михайло Папієв.
За словами Юрія Прокопчука, вони планували передбачити державну допомогу дітям до досягнення ними 18-річного віку. Адже нині допомогу дітям надають лише до досягнення ними 3-річного віку. І становить вона лише 130 гривень на місяць, а пропонувалося встановити її на рівні 500 гривень. Втім провладна коаліція, за виключенням фракції комуністів, не проголосувала за ці соціальні закони.
Тому вже зараз можна заявити, що Партія регіонів і не планувала виконувати свої обіцянки, а лише дурила народ. Їм байдуже доля звичайних українців, для них головне лише влада та власне збагачення.
Прес-служба РОПО ВО «Батьківщина»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору