Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 16-кві, 2010, 11:059 prov 1 018
Чоловік помер через ­здерту бородавку
У райцентрі Млинів на Рівненщині через здерту бородавку помер 54-річний чоловік. Його знайшов мертвим сусід. Бідолаха сидів на дивані у квартирі матері, до якої приїхав на свята з Рівного.
З’ясовувати причини смерті в райцентр прибула слідчо-оперативна група на чолі із заступником начальника обласної міліції Анатолієм Бужанським.
Експерти не виявили ознак насильницької смерті. З’ясувалося, що чоловік помер через гостру крововтрату. Він здер на грудях справа ­бородавку.

467 нещасних ­
випадків
зареєстровано на Рівненщині з початку року

З початку 2010 року в Рівненській області зареєстровано 467 нещасних випадків, в результаті яких 113 людей загинули та 136 отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Викрали 10
ювелірних виробів

До чергової частини Рівненського МВ УМВС від 35-річної рівнянки Оксани надійшло повідомлення про те, що напередодні з її квартири невідомі, підібравши ключ, викрали 10 золотих ювелірних виробів. Збиток становить 8000 гривень. Крадіїв розшукує міліція.

Знайшли гранату
Працівники міліції, оглядаючи підвальне приміщення будинку за місцем проживання 55-річного дубенчанина Володимира, знайшли гранату “Ф-1”, яку вилучили та направили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центра при УМВС.

22 тисячі ­злочинів
залишаються ­нерозкритими
22 тисячі злочинів, скоєних в області за минулі роки, залишаються нерозкритими. Половина з них — тяжкі та особливо тяжкі, в тому числі — 25 убивств. Прокурор області Анатолій Пришко на координаційній нараді керівників правоохоронних органів Рівненщини висловив занепокоєність з цього приводу і зауважив, що за такого стану справ не зросте довіра людей до правоохоронців.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору