Рівне:

Створення та просування сайтів

Наша кухня

Порадниця 16-кві, 2010, 11:339 prov 1 251
Салат “Грибна поляна”
6 варених картоплин, 200 г твердого сиру, 4 варених яйця, 100 г курки, кріп.
Цілі мариновані шампіньйони викладаємо у салатницю або маленьку каструлю шапочками донизу. На них натирається варена картопля (на велику тертку), далі натирається твердий сир, 2 варених яйця. Далі знову натирається картопля, потім шар порізаної кубиками курки, далі знову треться сир і яйця. Салат викладати шарами, кожен з яких перемазується майонезом. Потім страву потрібно поставити на 2-3 год. на холод. Перед тим, як подавати, салат потрібно перевернути на блюдо, щоб гриби були зверху і прикрасити зеленню.
Шари1. Гриби мариновані. 2. Варена картопля. 3. Сир. 4. Яйця. 5. Варена картопля. 6. Курка. 7. Яйця, сир.

Салат “Ластів’яче гніздо”
Для приготування потрібно: 1 плавлений сирок, 2 варених яйця, 50 г масла.
Все потерти на тертці, додати майонез, вимішати і сформувати кульки.
100 г шинки порізати соломкою, 1 помідор, 1 огірок (свіжі) також порізати соломкою, 2 варених яйця потерти на тертці, цибулю і гриби, порізані соломкою, посмажити, всі нарізані соломкою продукти заправити майонезом і викласти салат у формі гнізда, у середині якого - кульки , на які потрібно потерти сир і жовток яйця, прикрасити зеленню.

Тетяна Москаленко,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору