Рівне:

Створення та просування сайтів

Більше півсотні львів’ян звернулись за юридичною допомогою на «Гарячу лінію» міської ради

Львівська область 16-кві, 2010, 12:429 Lobanovskiy 1 045
Юридична служба для львів’ян з середини січня цього року розширила спектр корисних послуг для мешканців м. Львова. Відтепер безкоштовні юридичні консультації можна отримати в телефонному режимі на «Гарячій лінії міста». З початку введення даної послуги до юристів-консультантів звернулось понад 70 львів’ян, які отримали вчасну і кваліфіковану допомогу.

З середини січня цього року на «Гарячій лінії міста» можна проконсультуватися із юристом 2 рази в тиждень, у вівторок та четвер з 10 до 12 години. Ця послуга спрямована на оперативне інформування мешканців щодо різних методів вирішення проблем у сфері житлово-комунального господарства, трудового законодавства, соціальних питань, судових процесів та ін

Цей напрямок проекту з січня місяця працював у тестовому режимі, щоб вивчити потребу мешканців у відповідному виді послуги. За три місяці до консультантів звернулося 72 мешканці з різносторонніми питаннями правового характеру.

«Високий показник звернень громадян на «Гарячу лінію міста» 15-80 за правовою допомогою дозволив нам ввести даний вид послуг в постійний режим. Бували випадки, коли мешканці зверталися повторно, таким способом ми змогли дистанційно вести складні справи в телефонному режимі. Якщо через певні юридичні особливості справи консультант не може надати правову допомогу по телефону – його завдання скерувати мешканця до відповідної особи по ієрархії виконавців чи на прийом до юриста в районні адміністрації» - розповіла координатор проекту «Юридична служба для львів’ян» Зоряна Христина.
Довідка

Юридична служба для львів’ян – це команда молодих юристів, які стажуються в управлінні внутрішньої політики ЛМР у рамках програми «Перший кар’єрний крок». Напрямок роботи - надання мешканцям м. Львова безкоштовної правової допомоги на місцях (Центри обслуговування мешканців районних адміністрацій) з метою допомогти у вирішенні їхніх конкретних проблем.

Безкоштовну юридичну консультацію можна отримати щовівторка та щочетверга з 10 до 12 год за тел. 15-80.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору