Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові відбулася Регіональна науково-практична конференція «Туризм та рекреація: стратегія розвитку напередодні ЄВРО-2012»

Львівська область 16-кві, 2010, 12:589 Lobanovskiy 973
У Львівському інституті економіки і туризму відбулася Регіональна науково-практична конференція «Туризм та рекреація: стратегія розвитку напередодні ЄВРО-2012». Учасників конференції, представників Вузів та наукових інститутів з восьми областей України привітали ректор інституту Бочан Ігор Омелянович, виконавчий директор Львівської асоціації розвитку туризму Андрій Мацелюх та директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.

«Відповідаючи за підготовку та проведення УЄФА ЄВРО 2012тм у м. Львові, в першу чергу хотілося поділитися із учасниками конференції інформацією про масштаб та важливість заходу. Нам усім важливо зрозуміти, що чемпіонат є одним із факторів формування конкурентоспроможності міста Львова, є його активом, що створює можливості для покращання інфраструктури та якості надання послуг у місті. Підготовка та проведення турніру сприятиме покращанню транспортної освоєності території регіону, розвитку інфраструктури та готельної сфери міста, перетворить місто на активного суб'єкта зовнішньоекономічних відносин та висуне нові вимоги щодо якості надання туристичних послуг» – розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.

«Саме кластер туризму визначено одним із двох кластерів, що можуть допомогти підвищити конкурентоспроможність економіки міста і забезпечити йому сталі прибутки. Важливо, що вплив та значення чемпіонату стали предметом дослідження науковців, а турнір привертає до себе все більшу увагу» – додав він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору