Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині сталася ДТП за участю працівника ДАІ

Волинська область 16-кві, 2010, 13:069 Lobanovskiy 1 371
14 квітня о 22:55 на автодорозі Луцьк-Ківерці-Любешів-КПП Дольськ поблизу села Дачне Ківерцівського району Волинської області автомобіль марки "Ауді-A4" під керуванням 27-річного жителя міста Ківерці, який рухався в напрямку м. Луцька, зіткнувся з автомобілем "Мерседес-Бенц" під керуванням 28-річного працівника міліції, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП обидва водії та пасажирка автомобіля "Ауді-А4" отримали тілесні ушкодження. Водій і пасажирка "Ауді" госпіталізовані в Ківерцівську ЦРЛ.

Працівник міліції, авто якого стало учасником дорожньо-транспортної пригоди, служить в УДАІ УМВС України у Волинській області. В момент ДТП знаходився поза службою, без форменого одягу і табельної вогнепальної зброї. Перевіркою інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення УМВС України в області встановлено, що "Мерседес-Бенц", на якому їхав автоінспектор, належить його батькові, експлуатувався без свідоцтва про реєстрацію і з номерним знаком, котрий належить іншому автомобілю, "Іж-408".

Матеріали дорожньо-транспортної пригоди знаходяться в прокуратурі Волинської області. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Інспекцією з особового складу УКЗ УМВС проводиться службове розслідування за даним фактом.



ВЗГ УМВС України у Волинській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору