Рівне:

Створення та просування сайтів

Міжнародний турнір з греко-римської боротьби відбудеться цими вихідними на Рівненщині

Рівненська область 16-кві, 2010, 13:109 Lobanovskiy 1 356
16-18 квітня у Березному відбудеться 16 Міжнародний турнір пам’яті заслуженого тренера Станіслава Коваля. Участь у ньому візьмуть понад 300 спортсменів греко-римської боротьби. Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук є засновником турніру, який щороку традиційно проводиться за його підтримки.
Змагання відбуватимуться у спорткомплексі «Колос» м. Березне. Крім українських спортсменів, за нагороди боротимуться борці з Білорусі та Польщі. Рівненщину на турнірі представлятимуть команди з Рівного, Костополя, Кузнецовська, Сарн та Березного.

Довідка: Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук є Почесним президентом Рівненської обласної федерації греко-римської та вільної боротьби.
Турнір пам’яті Станіслава Коваля заснований 1994 року за ініціативи Олександра Данильчука. Під керівництвом Станіслава Івановича, займаючись у Березнівській ДЮСШ, Олександр Данильчук став майстром спорту СРСР з греко-римської боротьби, захищав честь держави у складі збірної. У пам’ять свого спортивного вчителя та наставника він застував турнір, який згодом набув статусу міжнародного.

Прес-секретар голови обласної ради Юлія Василенко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору