Рівне:

Створення та просування сайтів

Учні Люблінської гімназії відвідали своїх колег з Луцька

Волинська область 20-кві, 2010, 08:449 Lobanovskiy 981
Луцький НВК І-ІІІ ступенів загальноосвітня школа №22 – ліцей в суботу, 17 квітня, зустрічала гостей з ІІ Люблінського загальноосвітнього ліцею імені гетьмана Яна Замойського. Делегація з Любліна була приємно вражена, адже їх хлібом-сіллю урочисто зустрічали учні та вчительський колектив школи-ліцею

Для польських гостей лучани підготували надзвичайно цікаву та насичену програму. У суботу ліцеїсти мали змогу познайомитися ближче з навчальним закладом, переглянути фільм про Луцьк, а також презентацію школи. Директор Люблінського ліцею Ришард Коваль подарував на згадку своєму колезі директорові Луцької школи № 22 Василю Ольховичу книги, де описано історію його ліцею, який, до речі, незабаром святкуватиме своє сторіччя. Ввечері відбулася інтеграційна зустріч, де молодь Любліна та Луцька спілкувалася, обмінювалася контактами.

У неділю ліцеїсти з Любліна виступили в Кафедральному соборі Святих Петра і Павла, а також віддали шану загиблим в авіакатастрофі під Смоленськом, запаливши символічні лампадки. Обов’язковим пунктом у програмі безумовно стала екскурсія містом. Гостям показали найкращі принади Луцька: древні кам’яниці та церкви Старого міста, Луцький замок, підземелля костелу, Музей волинської ікони. А у понеділок гості з Любліна взяли участь у звітному концерті Луцької НВК І-ІІІ ступенів загальноосвітня школа № 22 – ліцей. Там польські партнери переконаються, які таланти плекає Луцька школа № 22.

На продовження співпраці між Люблінським ліцеєм та Луцькою школою № 22 було підписано угоду про співпрацю. Дана угода закладе стійкі підвалини для міцного та плідного партнерства між навчальними закладами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору