Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині правоохоронці припинили існування м'ясо-молочного підпільного цеху

Чернівецька область 20-кві, 2010, 08:489 Lobanovskiy 1 199
Кількість вилученого товару становить майже 5 тон
Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області спільно з працівниками МНС, Чернівецької міської СЕС та працівників територіального відділення інспекції праці у місті Чернівці виявили підпільний цех де здійснювалось виготовлення та розфасовка продукції тваринного походження без відповідних документів. Зокрема понад 10 різновидів сиру, декілька видів вершкового масла, дріжджі, сметана, декілька різновидів риби та оселедця, м’ясні вироби, в тому числі і свинні вушка які останнім часом стали досить популярним продуктом в пивних барах.
Під час перевірки виявлено ряд порушень трудового законодавства та санітарно-епідеміологічних норм, документів дозвільного характеру на даний цех не було.
З відсутністю документів про походження м'ясо-молочної продукції та її якість, дана продукція в кількості майже 5 тон вилучена, на даний час санітарно-епідеміологічною станцією по відібраних зразках продукції проводиться дослідження, щодо встановлення її якості. На рибу, яка була виявлена в цехах, СЕС винесено постанову про її утилізацію. Також СЕС винесено постанови про накладення штрафних санкцій на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Під час перевірки також встановлені понад 40 магазинів, кафе, барів обласного центру де реалізовувалась дана продукція.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтями 172 (Грубе порушення законодавства про працю) та 227 (Випуск або реалізація недоброякісної продукції) Кримінального кодексу України.

С ектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Борисов Юрій 14-лип, 12:43

Кто посдкажит, это случайно не ТОВ "Молочник-10"?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору