Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернополі горів склад

Тернопільська область 20-кві, 2010, 09:009 Lobanovskiy 956
На диспетчерську службу Головного управління МНС в області надійшло повідомлення про пожежу складу на вул. Текстильній, що у Тернополі. На місце виїхав, черговий караул на чолі з капітаном Володимиром Білоусом, який оцінив обстановку надзвичайно серйозною і оголосив підвищений номер виклику.
На пожежу прибули ще декілька відділень спеціальної пожежної техніки. На час їхнього прибуття вогнем була повністю охоплена будівля складу, де зберігалася тканина для виготовлення матраців.
Значно ускладнювали ситуацію балони із стиснутим повітрям та вуглекислим газом. Їх усередині було близько 60-ти. А ще впритул до палаючої будівлі стояли 4 вантажних автомобілі також з балонами. Разом з тим була загроза розповсюдження вогню на сусідню будівлю і цех з виготовлення матраців, а також на припарковані поруч вантажівки, їх же рятувальники відтягли власноручно у першу чергу. Запобігши вибухам решти балонів, розпочали гасіння.
Далі боротьба з вогнем тривала близько години. Керував гасінням безпосередньо начальник Головного управління МНС в області генерал-майор Євген Лукавий. На місці працювали 6 пожежно-рятувальних відділень. Їхніми спільними оперативними діями було врятовано 2 будівлі з офісними і виробничими приміщеннями, оргтехніку, 4 автомобілі та інші матеріальні цінності. Причину загорання з’ясовують фахівці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору