Рівне:

Створення та просування сайтів

Чупакабра знову дала про себе знати на Рівненщині

Рівненська область 20-кві, 2010, 09:069 Lobanovskiy 1 133
Мертву домашню живність зафіксували вже у Рівненському районі.
17 квітня о 12.20 телефоном дільничний інспектор міліції повідомив чергового Рівненського райвідділу про те, що вночі у селі Зоря Рівненського району на вулиці Івана Франка невідома тварина пошкодила 8 кліток та стільки ж задавила кроликів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції побачили дійсно пошкоджені клітки та розкидані мертві кролі.
Крім цього, з вулиці Сморжівської мешканці трьох дворів поскаржилися правоохоронцям, що у них також пошкоджені клітки та лежать мертві кролі, кури та індики, які в них знаходилися. Загалом того дня було зафіксовано 13 мертвих кроликів, 7 курей та 4 індики.
Як повідомили на нараді в регіональній державній лабораторії головного управління ветеринарної медицини в Рівненській області,
інфекційні та незаражені захворювання у мертвих домашніх тварин виключені. Проте, як показав розтин живності, є численні травми грудної клітки з множинними переломами ребер, травми життєво важливих органів (серця, легень, печінки), численні гематоми, крововиливи в передній ділянці тіла та потиличній області голови, прокуси діаметром 3-4 мм по тілу та шиї. Вказані травми призвели до того, що вони є несумісними для життя тварин. Фахівці стверджують, що ці травми нанесені хижою твариною. Між іншим, при розтині кров у цих тварин була.
Працівники міліції закликають жителів Рівненщини надійно зберігати домашніх тварин, а в разі виявлення невідомого звіра негайно повідомити про це правоохоронців.

ІННА БЕРЕЗОВСЬКА, ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору