Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненські обласній державній бібліотеці відбулась ділова зустріч „Сучасний стан і охорона земель в Україні” присвячена Міжнародному Дню Землі

Рівненська область 22-кві, 2010, 08:489 Lobanovskiy 859
У заході взяли участь представники державного управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області, головного управління Держкомзему у Рівненській області, Рівненського обласного центру „Облдержродючість”, навчальних закладів Рівного, учнівської та студентської молоді та ЗМІ.

Метою заходу було інформування присутніх про природні ресурси Рівненщини, їх охорону та раціональне використання. Екологічні проблеми пов’язані з використанням природних земельних ресурсів, зберіганням та відновленням їх продуктивності.

Представники держуправління проінформували про пріоритетні напрямків діяльності державного управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області, одними з яких є: забезпечення зростання площі заповідних територій області, сприяння подальшому вдосконаленню регіональної політики у сфері поводження з відходами, зокрема, збирання, сортування, переробки та утилізації відходів як вторинної сировини тощо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору