Рівне:

Створення та просування сайтів

Заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов взяв участь у відкритті Міжнародної науково-практичної конференції

Рівненська область 23-кві, 2010, 13:229 prov 1 224
„Економічний і соціальний розвиток посткомуністичних держав в умовах глобалізації”, яка нині проходить в обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Організатором заходу став Рівненський інститут вищого навчального закладу „Відкритий міжнародний університет розвитку людини „Україна”. Питання, що обговорюють учасники конференції стосуються особливостей демократичного транзиту і ринкової економіки в посткомуністичних країнах, розвитку ЗМІ в посткомуністичних суспільствах, тенденцій фінансово-економічного розвитку держав Центрально-Східної Європи наприкінці ХХ - на початку ХХІ ст. та ін.

Конференція триває упродовж двох днів 21-22 квітня. Участь у ній беруть представники чотирнадцяти ВНЗ України, польської делегації, які представляють Інститут міжнародних відносин та американістики в міста Варшава, Вищу школу комунікативної політології і міжнародних відносин у міста Варшава та товариство міжкультурної співпраці „Гілка Оливна” з міста Пйотрков Трибунальський.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору