Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільський грабіжник зазіхнув на майно інвалідів та ветеранів війни

Тернопільська область 23-кві, 2010, 13:349 prov 911
Зазіхнув на калік злодій із Тернопільщини. Він пограбував місцевий реабілітаційний центр для дітей-інвалідів. Поцупив медпрепарати та оргтехніку, не погребував навіть дитячою одежиною.

Дітей-інвалідів зловмисник обкрадав тричі. Першого разу заліз до підсобки і виніс електроінструменти, харчі та засоби гігієни. Друга вилазка була врожайнішою: чотири куртки, два монітори та дещо з комп'ютерної техніки.

Борис Студзінський, заступник керівника Чортківського РВ міліції:

- Було вияснено, що злочинець проникав у приміщення через вікно шляхом зняття вентилятора, розташованого безпосередньо у вікні. Після того зловмисник відкрив вікно, заліз досередини.

Злодія затримати не вдалося, тож незабаром він знову пішов на діло. Однак третя спроба виявилася невдалою - нічого цінного в кабінеті не було. Тоді злодюга вигріб з аптечки всі медичні препарати.

Марія Анісенко, директор центру реабілітації дітей-інвалідів:

- Пропали ліки, які нам подарували в Польщі для хворої дівчинки, і в Україні вони не виробляються. Вона живе на цих ліках. Пропали ліки в дитини, яку ми вже цього року поховали. Їй було сім років. І цей препарат забрав злодій. Може, вона і досі б жила.

Накраденого здалося мало, тож наступного дня спритник навідався до сусідньої з дитячим інтернатом установи - спілки ветеранів війни. До приміщення потрапив перевіреним способом, через вікно. Вилов - шість фотоапаратів, сто чотирнадцять комплектів ювілейних медалей. Та скористатися поцупленим не вдалося, затримали.

Підозрюваний:

- Що ви з ліками зробили?

- Відніс додому і там сховав.

- А що з орденами думали робити?

- Не знаю. Ще така мисль не сформулювалася, що з ними робити.

Нині тернопільський вікнолаз перебуває в СІЗО. Лише рік як він вийшов з тюрми - відсидів вісім літ за крадіжки. Скільки дадуть цього разу, ухвалить суд.

Андрій Герко, Сергій Шворніков, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/04/23/3629
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору