Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська "Свобода" вимагає від нездатної обласної ради саморозпуститися

Рівненська область 27-кві, 2010, 14:469 Lobanovskiy 1 612
26 квітня 2010 року мало відбутися позачергове засідання Рівненської обласної ради, на якому передбачалось розглянути питання про звернення до Верховної Ради з вимогою не допустити ратифікації угоди про перебування Чорноморського флоту Російської Федерації у Севастополі, а також прохання до Служби безпеки та Генеральної прокуратури України вжити заходів для забезпечення збереження державного суверенітету та недопущення антидержавних дій представниками влади. Засідання не відбулося через відсутність кворуму.
Фракції «Наша Україна» та БЮТ, які разом складають більшість обласної ради (51 депутат з 80), не змогли «нашкребти» необхідних 41 депутати, незважаючи на те, що були присутніми 10 з 11 депутатів від УНП. На засідання з’явились лише 10 зі 27 депутатів від БЮТ та 15 із 23 «нашоукраїнців».
- Невдала спроба депутатів облради нинішнього скликання відстояти суверенітет України показала, що для більшості так званих народних обранців кон'юнктурні бізнесові інтереси та владні крісла дорожчі за національний суверенітет держави та за інтереси людей, яки їх обрали депутатами, - вважає голова Рівненської обласної організації ВО "Свобода" Степан Молчан, - Ще більш цинічною виглядає позиція фракції БЮТ, яка й була ініціатором скликання позачергового засідання, а сама виявилися основними винуватцями його зриву. Це ще раз показало, що партії та блоки, які не є ідеологічними ніколи не поставлять на перше місце благо народу України, адже люди, які за гроші потрапили до рад різних скликань, в першу чергу будуть думати про рентабельність такого капіталовкладення.
Рівненська обласна організація ВО "Свобода" закликає депутатів так званих національно-демократичних сил, які в складній ситуації показали виявилися нездатними виконувати волю виборців, якщо для них поняття честі та гідності не є порожнім звуком, розписатися у відсутності політичної імпотенції, прийнявши вольове рішення про саморозпуск обласної ради і дозволивши людям обрати достойних.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору