Рівне:

Створення та просування сайтів

Критика – не сварка

Новини регіону 10-бер, 2005, 15:459 prov 1 215
З кожним роком у Рівненському районі розширюється асортимент сертифікованої продукції, яка відповідає міжнародним та європейським стандартам. У числі її виробників, зокрема, такі підприємства, як ЗАТ “Консюмерс-Скло-Зоря”, ТзОВ “ОДЕК-Україна”, державне лісогосподарське підприємство “Клевань”, ПФ “Віка”.

Але, на жаль, ці позитивні приклади ще не стали нормою. Так, під час останньої перевірки клеванського ТзОВ-фірми “Касис” (директор Микола Мартинюк), яке спеціалізується на випуску дверей, фахівці державного підприємництва “Рівнестандартметрологія” виявили, що ціла партія дерев’яних дверей, внутрішніх з глухими фільончастими полотнами, виготовлена без проведення належних випробувань, як того вимагають відповідні нормативні документи. Також на даному підприємстві не проводять періодичних випробувань продукції, немає державних стандартів на виготовлення столярних виробів, несвоєчасно вносяться зміни в технічну документацію, в незадовільному стані вимірювальна техніка.

Зрозуміло, що при таких порушеннях технологічної дисципліни, говорити про сертифікацію продукції “Касиса” не доводиться. За реалізацією несертифікованих дверей на ТзОВ-фірму “Касис” накладено штраф 1334 грн., складено протокол про адмінпорушення. Також видано припис про усунення виявлених недоліків.

Микола Захарченко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору