Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині син убив батька

Хмельницька область 28-кві, 2010, 08:189 Lobanovskiy 1 138
Батьки і діти — ця проблема двох поколінь існувала споконвіку і навіть стала основою для відомого класичного літературного твору. В усі часи непорозуміння між старшими членами сім’ї і їх нащадками ставали причиною конфліктів і трагедій особистого характеру, але, як би там не було, у давнину за жодних обставин дитина ніколи не дозволяла собі підняти руку на батька чи матір. На жаль, ті часи у минулому і сьогодні батьківський авторитет не такий уже й непохитний, і, що набагато гірше, ті хто мав би подавати дітям позитивний приклад, нерідко самі стають джерелом шкідливого впливу на власних дітей.

У Кам’янець-Подільському спільне розпиття алкогольних напоїв батьком і сином призвело до трагічних наслідків. 22-річний молодик практично з пелюшок запам’ятав татка із чаркою у руці. І не дивно, що вирісши, з часом він сам почав пиячити. Обидва чоловіки ніде не працювали, перебивалися випадковими заробітками: то комусь дрова порубають, то город допоможуть посадити.
Того фатального дня хлопцеві вдалося заробити 50 гривень у сусідньому районі. Заробіток він одразу відсвяткував пляшкою пива, а коли повернувся додому — запропонував татові випити разом чогось міцнішого. Син і батько пиячили весь день. Як зізнався згодом молодий чоловік, лиш він сам тоді «прийняв на душу» літр самогону та дві пляшки пива. Надвечір, коли спиртне у кожному уже хлюпотіло через край, чоловіки посварилися через якусь дрібницю. Через яку саме — уже й ніхто не пригадає. Але коли батько вклався спати у сусідній кімнаті, захмелілий син з усієї люті увіткнув йому у груди ножа, пробивши легеню. Все це сталося практично на очах у матері, яка якраз прокинулася від шуму. 57-річний чоловік за кілька хвилин буквально стік кров’ю і помер, навіть не доїхавши до лікарні.
Як з’ясували працівники міліції, батьковбивця до того уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та хуліганство і перебував на іспитовому терміні.
Наразі молодикові пред’являть звинувачення у вбивстві згідно статті 115 Кримінального кодексу України і цього разу уникнути перебування за ґратами йому точно не вдасться.

Інна ПРОНИК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору