Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині затримали розбійників які жорстоко побили і пограбували перехожого

Рівненська область 28-кві, 2010, 08:279 Lobanovskiy 1 272
У чергову частину Дубенського міського відділу поступило повідомлення про те, що невідомі особи близько першої години ночі біля магазину «Юкон» міста Дубна нанесли тілесні ушкодження 18-річному місцевому студенту Василю і заволоділи мобільним телефоном «Нокіа 6300», золотим ланцюжком, обручкою та годинником. Даний громадянин прийшов у міський відділ о шостій годині ранку і заявив про скоєне.
- У ході проведення слідства з’ясувалося, що даному громадянину була ще переламана права рука, - розповідає в.о. начальника Дубенського МВ УМВС Олександр НАРТЮК. - В процесі проведення оперативно-розшукових заходів по встановленню осіб даних злочинців було встановлено, що даний злочин скоїли три особи чоловічої статі молодого віку, двоє з яких раніше притягувалися до кримінальної відповідальності і відбували покарання в місцях позбавлення волі. Речові докази на даний час вилучені, дані особи затримані в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Дубенського міського відділу.
Затриманими виявилися місцеві жителі: 20-річні Андрій та Дмитро та інший – 19-річний Роман. Усі непрацюючі. Слідчим відділом Дубенського міськвідділу порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України. Цією статтею передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Михайло МЕЛЬНИК, ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору