Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська обласна рада стурбована діяльністю орендарів

Рівненська область 28-кві, 2010, 11:509 Lobanovskiy 1 122
Підготувати експертні висновки щодо роботи приватних підприємців, які орендують приміщення в обласних комунальних лікувальних закладах, рекомендують члени постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства (голова – Віра Кобилянська). З відповідними пропозиціями депутати планують звернутися до управління охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації.

Як зазначив у своїй доповіді начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад області Степан Жданюк, викликає стурбованість те, що в лікувальних закладах підприємці розміщують обладнання та надають платні послуги, які дублюють ті, які надає лікувальна установа. На думку депутата, це спонукає деяких лікарів направляти пацієнтів для проходження процедур та обстежень переважно до приватних кабінетів. У свою чергу хворі скаржаться, що не завжди мають можливість їх оплатити.
Відтак, Степан Жданюк запропонував внести зміни до Положення про оренду майна, яке належить до спільної власності територіальних громад області, затвердженого рішенням обласної ради від 05.12.2008 №1045, щодо недопущення на території лікувальних закладів суб’єктів підприємницької діяльності, які надають платні послуги, що дублюють послуги лікувальних установ. Члени профільної комісії взяли до уваги ці зауваження та рекомендували управлінню охорони здоров’я ОДА зробити експерті висновки щодо діяльності таких підприємців.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору