Рівне:

Створення та просування сайтів

Міський голова Рівного зустрівся з представниками делегації із м. Оберфіхтах (Німеччина)

Рівненська область 29-кві, 2010, 08:379 Lobanovskiy 1 276
28.04.2010 у виконавчому комітеті Рівненської міської ради міський голова Рівного Володимир Хомко провів зустріч із представниками делегації (23 особи) з м.Оберфіхтах (Німеччина) на чолі з керівником товариства "Гуманітарна допомога Україні з Баварії" Антоном Вільдом.
На зустрічі також були присутні заступники міського голови Галина Кульчинська, Сергій Васильчук, начальник управління праці та соціального захисту населення Віра Мельник, представники ЗМІ.
Дружні зв'язки з м.Оберфіхтах існують вже 19 років, а у 2006 році підписано Протокол намірів про співпрацю. Представники товариства "Гуманітарна допомога Україні з Баварії" щороку привозять гуманітарну допомогу для соціальних та медичних закладів Рівного.
Цього року Товариство надало допомогу майже на 10 тисяч Євро (її розподілено на управління праці та соціального захисту неселення Рівненського міськвиконкому, притуток для неповнолітніх, Рівненський обласний ендокринологічний центр). Допомога складалася з інвалідних колясок, лікарняних ліжок, матраців зі зміною тиску, постільної білизни, медичних меблів, одягу і взуття для дорослих та дітей, велосипедів, іграшок тощо.
Міський голова Рівного подякував представникам із м.Оберфіхтах за допомогу, яку вони надають рівнянам протягом багатьох років, та відзначив, що за період співпраці у нас встановилися дружні та теплі зв'язки із членами Товариства, мешканцями м.Оберфіхтах. Наприкінці зустрічі сторони обмінялися подарунками.
Разом із представниками Товариства до Рівного приїхала офіційна делегація і туристична група з партнерського міста, що прибула з метою туристичного ознайомлення мешканців м.Оберфіхтах з Рівним в рамках співпраці між містами.
Гості з міста-партнера перебуватимуть у Рівному до 2 квітня 2010 року, вони планують відвідати с.Бронники, кладовище німецьких солдат, загиблих в роки Другої Світової війни, прийняти участь у покладанні квітів та літургії, здійснити екскурсію по м.Рівне, відвідати Львів, Корець, побувати на концертах творчих колективів міста "Полісянка", "Полісяночка", "Джерельце", "Срібна терція".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору