Рівне:

Створення та просування сайтів

Голову облради Тернопільщини забрали в міліцію за побиття машини

Тернопільська область 29-кві, 2010, 09:059 Lobanovskiy 1 005
27 квітня біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Києві затримали голову Тернопільської облради Олексія Кайду.

Його звинуватили у тому, що рукою розбив лобове скло сірого “ДЕУ” на Бессарабці, неподалік пам’ятника Леніну. Його забрали до Шевченківського райвідділу міліції.

Про це Gazeta.ua повідомив сам пан Кайда.

“Почуваюся втомлено і знервовано від усієї цієї ситуації. Я виступив біля монумента Шевченку. Закликав до консолідації національних сил. Тільки зійшов, як підійшло двоє міліціонерів. Кажуть, ніби я лобове скло у якійсь машині побив, Ні за що, ні про що забрали мене. Добре, що встиг повідомити своїх. То колона із 5 тисяч людей за нами пішла”, - сказав він.

Голову облради забрали міліцейською “газелькою” і протримали у райвідділі 40 хвилин.

“Якісь два власники тої машини довго на мене дивилися. “Ніби він, ніби не він”, казали. А потім до мене: “A ну, оберніться спиною. О, точно він! По спині впізнали!” – описав події Олексій Петрович. – А то нічого, кажу, що я у колоні у той час ішов і в мене півсотні свідків є? Може, біля мене треба ще хоч двох-трьох чоловіків поставити для впізнавання?

Власники автівки нібито бачили, як машину било п’ятеро людей. Серед них буцімто був і Кайда.

“І головне, чим бив? Кажуть, рукою. А в мене руки цілі. Ні царапин, ні синців! – обурився голова облради. – Там же біля пам’ятника Леніну рота міліції стояла. Злочинців зразу би взяли, якби хотіли. Може, то скло уже тиждень тому побили? Але то все міліцію не цікавило. Абсурд!”

Кайду відпустили, коли прибули його адвокати.

“Я одразу поїхав до Верховної Ради відрядження своїм депутатам відмічати. А там кажуть: ми вас не викликали, ви самі приїхали. І не поставили відмітки”.

На виїзне засідання Тернопільської облради під стінами парламенту прибули 57 депутатів із Тернопільщини та працівники апарату.

“Зі “Свободи” були усі 50, з УНП – 2 із 11, нашоукраїнців приїхало половина фракції – 4 з 8, і 1 депутат із Єдиного Центру. Усього ж у ЄЦі їх 20. А регіонали і литвинівці не зголосилися взагалі , - перерахував Олексій Кайда.

http://gazeta.ua/index.php?id=337196
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору