Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові за один рейд даішники спіймали 8 п'яних водіїв та 1 під кайфом

Львівська область 29-кві, 2010, 09:069 Lobanovskiy 996
Тим часом ДАЇ й далі полює на водіїв маршруток, що порушують правила дорожнього руху. У Львові впродовж чергового рейду виявили вісім підпилих кермувальників і одного під кайфом. Все це бачили й наші кореспонденти.

Розбиті автобуси на штраф-майданчику лякають навіть досвідчених водіїв. Сергій зізнається, такі акції від ДАЇ найліпше стимулюють дотримуватися правил.

Сергій, водій маршрутного таксі:

- Страшно дивитися, а ще страшніше уявити, що там могло статися з тими пасажирами, з тим водієм.

Від початку року через порушення правил маршрутниками на Львівщині сталося 14 ДТП. Інспектори кажуть: найчастіше водії пасажирських автобусів перевищують швидкість, але трапляються й резонансні випадки.

Олег Романюк, керівник управління ДАІ у Львівській області:

- Інспектори зупинили транспортний засіб за порушення правил зупинки. Водій, побачивши інспекторів, почав тікати, його наздогнали, і коли завезли на експертизу - підтвердилось, що він керував у стані наркотичного сп'яніння.

Водії ж, що прийшли на штраф-майданчик, спілкуватися з журналістами не поспішали. Мовляв, горілки не вживають, правил дотримуються. Згодом розповіли: чули про випадки, коли колеги вирушають у рейси напідпитку.

Сергій, водій маршрутного таксі:

- Чув, що на Галицьке перехрестя приїжджали, і там є різні точки відправлення кінцеві, що були такі випадки.

Водій:

- Ми чули про такі випадки, але це не в нашому гаражі.

Інспектори впевнені - показові акції повинні сприяти зменшенню аварійності. Проте, поза камерою водії натякають: найбільше аварій через самих пасажирів, що скандалять із маршрутниками й доводять їх до нервового зриву.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/society/2010/04/28/3664
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору