Рівне:

Створення та просування сайтів

Драма останніх хвилин

Спорт 29-кві, 2010, 09:599 prov 1 083
Драма останніх хвилин


Рівненський “Верес” приємно дивує. Зібрана в останні дні напередодні старту весняної частини першості молода рівненська команда не виглядає хлопчиками для биття. Принаймні вдома. В обох поєдинках “Верес” зіграв внічию. Але саме про такі матчі кажуть: “Команда втратила два очки”. Цікавою та драматичною виявилася чергова зустріч сімнадцятого туру змагань першості України з футболу у другій лізі у Рівному. На останніх хвилинах компенсованого часу гості змогли врятуватися від поразки. На цей момент команди догравали поєдинок у неповних складах. Але про все по порядку.
Команди обережно розпочали зустріч. Лише на 15 хвилині був завданий перший прицільний удар по воротах. Рівнянин Павло Печинський впевнено взяв м’яч. Через хвилину господарі відповіли тим же. Вже наступна атака на ворота “Єдності” могла завершитися голом. Отримавши чудовий пас, Володимир Гайдук вийшов віч-на-віч із Сергієм Преснаковим, але пробив повз ворота. Господарі заволоділи територіальною ініціативою. Проте дивідендів з цього вони до певного часу не мали. На 31 хвилині чергове порушення правил проти гравця “Вереса” призвів до забитого гола. Андрій Оксенюк, один з кращих у складі господарів, виконав штрафний. Андрій Лемішевський був перший на м’ячі і головою… спрямував його у сітку власних воріт. Підопічні Віталія Шевчука намагалися зіграти успішно і були близькі до цього. Впродовж двох хвилин Ігор Хлібович змарнував дві можливості відзначитися. Наприкінці першого тайму плисківчани прийшли до тями і двічі загрожували воротам “Вереса”. Рівняни зуміли втримати їх недоторканими.
Після перерви “Єдність” доклала максиму зусиль, щоб відігратися. Господарі впевнено захищалися і відповідали не менш небезпечними атаками. На 62 хвилині питання стосовно переможця могло бути знято. Після подачі кутового Михайло Сергійчук головою спрямував м’яч у ворота. Гол. Проте боковий арбітр вгледів положення поза грою, якого не було й близько. Гості провели швидку контратаку і заробили кутовий. Напруження зростало, а це призводило до частих порушень правил. На 70 хвилині арбітр залишив “Верес” в меншості, вилучивши за грубий поштовх після зупинки гри Ігоря Хлібовича. “Єдність” намагалася скористатися цим. Господарі, які почали фізично “підсідати”, намагалися проводити контратаки. В одній з них грубо зупинив гравця “Вереса” Олег Синьогуб і побачив перед собою червону картку. Через дві хвилини Павло Печинський дивом зреагував на удар з трьох метрів і відвів небезпеку від своїх воріт. Проте на другій компенсованій хвилині він не зміг врятувати команду від удару Андрія Марущука.
Результати решти ігор: “Львів-2” — “Динамо” — 0:4, “Нива” — “Бастіон” — 1:1, “Карпати-2” — “Рось” — 0:2, “Скала” — МФК “Миколаїв” — 0:2 (другий гол забив екс-“вересівець” Юрій Скороход).
Рівненський “Верес” з 16 очками залишився на сьомому місці. У першості України у другій лізі двовладдя — по 33 пункти у чернівецької “Буковини” та іллічівського “Бастіона”.
Наступний матч “Верес” проведе 1 травня у Білій Церкві проти місцевої “Росі”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору