Рівне:

Створення та просування сайтів

У аптеках ветеранам вимірюватимуть тиск та пригощатимуть чаєм

Суспільство 29-кві, 2010, 10:179 prov 1 085
Ветеранам Великої Вітчизняної війни приділятимуть більше уваги. Голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ підписав розпорядження про розробку програми проведення Року ветеранів.
Програма передбачає різноманітні заходи з поліпшення житлово-побутових умов ветеранів. Зокрема, надання житла тим інвалідам війни, які цього потребують, покращення медичного та транспортного обслуговування.
Окрім того, очільник області підписав розпорядження “Про покращення медикаментозного забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни”, згідно з яким керівникам аптечних закладів області рекомендовано створити в аптеках окремі місця для обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни, надавати їм дисконтні картки або ж знижки у розмірі 10% на придбання лікарських засобів вітчизняного виробництва, створити умови для вільного доступу до приміщень аптечних закладів осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Відповідно до розпорядження передбачено створити в аптеках місця відпочинку для ветеранів, де у спеціально обладнаних кімнатах їм надаватимуть медичні послуги з вимірювання артеріального тиску, температури і навіть пригощатимуть чаєм.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору