Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 29-кві, 2010, 10:189 prov 1 008
Батько ледь
не зарізав сина
До дубенської центральної міської лікарні із проникаючим ножовим пораненням живота потрапив 29-річний житель села Привільне Дубенського району Леонід. Нетверезий хлопець зайшов до кімнати в той момент, коли його батько, 57-річний Святослав, нарізав хліб. Коли Леонід підходив до батька, несподівано спіткнувся й штовхнув Святослава, у якого в правій руці був ніж. Скривавлений, син вибіг у двір та впав. Мати саме була у дворі. Побачивши сина, вона відразу ж викликала “швидку”.
Потерпілого госпіталізували, а слідчі з’ясовують усі обставини цього випадку.

Затримали крадіїв лісу
Працівники Рокитнівського відділення ДАІ на вулиці у селі Глинне затримали двох чоловіків, які двома гужовими підводами перевозили 3,5 кубометра сосни. На вантаж у 29-річного жителя села Познань Рокитнівського району та 22-річного Анатолія, жителя села Глинне, відповідних документів не було. Деревину вилучили та здали на склад Глиннівського лісництва, а хлопці далі спілкувалися з правоохоронцюми.

Пограбували перукарню
Невідомі, зламавши вхідні двері перукарні “Чікаго”, що на вулиці Київській, викрали перукарський інструмент. Особи крадіїв поки що не встановлено.

Алкоголем отруїлася
5-річна дівчинка
До реанімаційного відділення Здолбунівської лікарні ввечері 26 квітня потрапила 5-річна дівчинка. У дитини – гостре алкогольне отруєння. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, після того, як посадили картоплю, дід і баба дівчинки сіли вечеряти, та не зогледілися, як Іринка ковтнула 50 грамів горілки. Зараз дитина перебуває під наглядом медиків.

У Костополі
невідомі
пошкодили хрести
Невідомі на міському кладовищі, що на вулиці Пилипа Орлика у місті Костополі, пошкодили надмогильні хрести та портрети на чотирьох могилах. Про це у міліцію повідомив директор державного комунального підприємства “Костопількомунсервіс”. Збитки встановлюються.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору