Рівне:

Створення та просування сайтів

Чиновники знову взялися за віники

Актуально 29-кві, 2010, 10:599 prov 1 114
Чиновники знову взялися за віники


У Рівному відбулося генеральне прибирання. Майже триста працівників структурних підрозділів, їхні керівники та працівники апарату облдержадміністрації на чолі з головою Василем Берташем та його заступниками в рамках всеукраїнського суботника взялися за прибирання міста, щоб підготуватися до Дня перемоги. Вони упорядковували територію Пагорбу Слави, що на околиці Рівного.
Окрім самого меморіального комплексу, прибирали і прилеглу до нього місцевість. В результаті вивезли більше десяти машин сміття.
До суботника на Рівненщині також долучилися і керівники райдержадміністрацій, виконкомів міськрад, селищних та сільських рад, установ, підприємств, організацій області, мешканці житлових мікрорайонів, студентська та учнівська молодь.
В результаті до належного стану привели монументи, пам’ятники, пам’ятні знаки, меморіальні споруди і об’єкти, що встановлені на честь подвигів героїв Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Також проведено заходи з облаштування військових поховань та прилеглої до них території. Окрім того, навели лад на прибудинкових територіях, у парках, скверах, на дитячих та спортивних майданчиках.
Відтак в області упорядковано 17 військових кладовищ, 427 братських могил, 1218 одиноких могил, 84 меморіальні комплекси, 262 скульптурні, архітектурні та інші споруди. Парки, сквери, прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики стали не лише чистими, а й ошатними та зеленими. Адже у місті висаджено більше семи тисяч дерев та понад дві тисячі кущів. Окрім того, створено 14 нових зелених зон. А ось несанкціонованих сміттєзвалищ у місті поменшало, адже під час суботника було ліквідовано 131 “самовільних смітників”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору