Рівне:

Створення та просування сайтів

Ярослав Сухий пропонує відмовитися від використання на Тернопільщині партійної символіки під час відзначення 65-ї річниці Перемоги

Тернопільська область 04-травня, 2010, 08:539 Lobanovskiy 1 080
Про це йдеться у листі голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ярослава Сухого, адресованому керівникам політичних партій краю.
«Враховуючи звернення громадських організацій та з метою недопущення виникнення конфліктних ситуацій під час святкувань прошу утриматись від використання партійної символіки в ході відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», - йдеться у зверненні голови Тернопільської облдержадміністрації.
Ярослав Сухий наголошує, що український народ, на долю якого випали величезні випробування, поніс неспівмірні втрати в цій жахливій війні: «Мільйони наших співвітчизників віддали своє життя за краще майбутнє, за кращу долю своїх дітей та внуків, за наше світле сьогодення! Варто обміркувати, чи була б сьогодні незалежна Українська Держава якби не було цієї Перемоги?».
Голова облдержадміністрації закликає краян, а в їх числі – активістів політичних партій, гідно зустріти це свято, на відповідному державному рівні, віддавши шану полеглим та належно привітавши живих ветеранів.

Тернопільська ОДА
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору