Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті з’явиться вулиця імені Леха Качинського

Закарпатська область 04-травня, 2010, 08:539 Lobanovskiy 986
Мукачівський міський голова Золтан Лендєл провів пленарне засідання 58-ї сесії міської ради 5-го скликання. Її порядок денний склав більше 15 питань.
Найперше йшлося про затвердження низки рішень міськвиконкому та розпоряджень міського голови. На пленарному засіданні депутати також присвоїли одній з нових вулиць міста ім’я Леха Качинського, який багато зробив для зміцнення та розвитку дружби між українським та польським народами.
Відтак, прийнято звернення депутатів Мукачівської міської ради до Президента України та Кабінету Міністрів України стосовно підтримки пропозиції сільських рад та громад Дерцена, Форноша й Мукачівської районної ради про клопотання перед Кабінетом Міністрів України щодо відміни розпорядження Кабміну № 5-р від 5 січня 2010 року, яке стосується відкриття на території колишнього військового містечка в селі Дерцен пункту тимчасового перебування нелегалів.
Блок питань склали земельні питання. Голова постійної депутатської комісії з питань приватизації, роздержавлення та земельних відносин, адміністративно-територіального устрою Олександр Бокотей представив на затвердження депутатів проекти рішень: «Про надання дозволу на проведення експертної оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для підприємницької діяльності, що підлягає передачі у власність шляхом викупу», «Про передачу у власність земельних ділянок шляхом викупу, затвердження звітів про експертні грошові оцінки земельних, ділянок, що відчужуються, затвердження ціни та інших істотних умов договорів купівлі-продажу», «Про затвердження експертної, технічної та. землевпорядної документації, стартових цін та інших умов аукціонної продажі земельних ділянок комунальної власності територіальної громади міста» та рад інших.
Надія Сарана
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору