Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львівській області відбудеться щорічна Всеукраїнська акція благодійного фонду «Серце до Серця»

Львівська область 04-травня, 2010, 09:159 Lobanovskiy 1 110
3-23 травня 2010 року за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, а саме Управління у справах сім’ї та молоді, Головного управління охорони здоров’я, Головного управління освіти і науки, Управління фізичної культури та спорту, Управління культури і туризму, Управління у справах поліграфії та телерадіопростору, Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до Серця» буде проведено 5-ту акцію благодійної допомоги новонародженим дітям з різними вадами.
Акція відбудеться у всіх містах України та Львівської області. Збір коштів проводитиметься волонтерами, які матимуть спеціально виготовлені й пронумеровані скриньки.
Кошти, зібрані волонтерами, рахують банківські працівники у присутності представників Фонду, органів влади, ЗМІ, волонтерів і переказують на рахунок Акції.
Закуплене медичне обладнання маркується спеціальними штрих-кодами Акції і передається дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування. Головною умовою передачі є те, що вся медична допомога дітям з використанням цього обладнання надаватиметься безкоштовно, стосовно чого існує система громадського контролю.
Народження дитини є найважливішою подією в житті кожної людини. Саме здорова дитина є найбільшою цінністю держави та суспільства.
В Україні щороку збільшується народжуваність, що є важливим позитивним показником соціально-економічного розвитку держави. Так, за даними Центру медичної статистики Міністерства охорони здоров’я України в 2008 році в Україні народились 503 256 дітей, в 2009 році народились 507 113 новонароджених. Водночас, медико-демографічна ситуація в Україні лишається нестабільною, враховуючи досить високий рівень захворюваності, інвалідності та смертності, зокрема дітей раннього віку в порівнянні з європейськими країнами.
Малюкова, неонатальна та перинатальна смертність – є важливими показниками, що найбільш об'єктивно відображують стан здоров'я населення, рівень соціально-економічного розвитку суспільства та системи охорони здоров'я.
Саме з ряду цих причин лікарська ради, що діє при Фонді визначила мету збору коштів у 2010 році – це обладнання для неонатальних центрів у регіонах.
Довідка
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» – це Фонд, основною метою якого є збереження найціннішого, що у нас є – здоров’я у дітей. Тому Фонд займається закупівлею медичного обладнання для передачі в безоплатну оренду дитячим лікувальним закладам України. У цьому допомагають лікарі-фахівці, експерти, координатори медичних програм, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадські організації.
Для втілення в життя цієї ідеї потрібні чималі кошти, тому ми залучаємо до співпраці спонсорів. Але важливою також є підтримка тих, хто безпосередньо відчуває на собі потребу в доступності якісного медобслуговування, тому ми організовуємо і проводитимемо збір грошей з цією метою у громадян України, який цього року пройде наприкінці квітня, щоб кожен бажаючий зміг долучитися до збору і внести свою лепту у спільну справу.
«Кожна дитина повинна бути здоровою й повноцінно радіти життю!
Перерахунок грошей волонтерами та спонсорами здійснюється продовж проведення акції на території Львівської області на реквізити:
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця»
(скорочено – ВБФ «Серце до Серця»)
р/р 2600901011888 в КФ ВАТ «КРЕДОБАНК» м.Київ,
МФО 321897
ЄДРПОУ 34354227
Призначення платежу:
«Благодійний внесок на придбання медичного обладнання, Львівська область.»

Львівська обласна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору