Рівне:

Створення та просування сайтів

Двом лісництвам Закарпаття нарахували збитки майже на 34 тис. грн

Закарпатська область 05-травня, 2010, 09:039 Lobanovskiy 865
Інспектори з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції в Закарпатській області провели перевірки додержання природоохоронного законодавства ДП «Виноградівське ЛГ» та ДП “Мокрянське ЛМГ”, та виявили пошкодження дерев до ступеня припинення росту, незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків, незаконні рубки дерев в насадженні та в межах лісосік, чим порушено вимоги Лісового Кодексу України.
За результатами перевірок Інспекцією притягнуто до адміністративної відповідальності 9 посадових осіб ДП «Виноградівське ЛГ» на загальну суму штрафів 0,595 тис. грн та 1 посадову особу ДП “Мокрянське ЛМГ” на суму 0,119 тис. грн. Проведено розрахунок шкоди, завданої природним ресурсам, виставлено претензії ДП «Виноградівське ЛГ» на 10,809 тис. грн та ДП “Мокрянське ЛМГ” на суму 23,092 тис.грн для добровільного відшкодування збитків.
В разі залишення претензій без відповіді Державною екологічною інспекцією в Закарпатській області буде подано позовну заяву до Господарського суду Закарпатської області щодо стягнення зазначеної суми.

http://zaxid.net/newsua/2010/4/29/112524/
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору