Рівне:

Створення та просування сайтів

У вихідні на Буковині сталося п’ять нещасних випадків за участю неповнолітніх

Чернівецька область 06-травня, 2010, 08:379 Lobanovskiy 1 060
1-го травня до реанімаційного відділення Вижницької ЦРЛ поступила дівчинка 2008 року народження, жителька селища Берегомет з діагнозом термічні опіки ІІІ А та ІІ ступенів правої руки та обох ніг. Дитина отримала опіки вдома: на неї впала каструля з окропом. Наразі вона знаходиться у лікувальному закладі у важкому стані.

Того ж дня до реанімаційного відділення Сторожинецької ЦРЛ поступив трьохрічний хлопчик із села Нижні Петрівці, якого біля власного дому вкусила змія за кисть руки. Стан дитини – клінічно-стабільний.

2-го травня обпікся гарячим молоком двохрічний хлопчик – мешканець с. Шишківці Сокирянського району. Дитину з термічними опіками нижніх кінцівок та передпліч госпіталізували до райлікарні. Стан дитини – стабільний. 4-го травня нещасний випадок трапився у Кельменецькому районі. Хлопчик 2007 року народження – мешканець селища Кельменці, перекинув на себе каструлю з окропом, унаслідок чого отримав 25% опіків тіла. Дитина у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Кельменецької ЦРЛ.

3-го травня 14-річний мешканець с. Касперівці Тернопільської області, який гостював у родичів у м. Кіцмань, отруївся сільськогосподарським препаратом «Деціс». Дитина перебуває у районній лікарні. Стан середньої важкості.

Зважаючи на таку негативну тенденцію, слід відзначити, що усі нещасні випадки, які сталися з дітьми – виникли внаслідок відсутності належного контролю за ними з боку дорослих. Тож батькам слід замислитися, що важливіше – вирішення побутових справ, чи здоров’я власних дітей?

Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору