Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині чоловік продавав речі з винайманих квартир

Рівненська область 06-травня, 2010, 08:399 Lobanovskiy 961
- Працівники Рівненського міського відділу міліції затримали 29-річного рівнянина Андрія, який знайшов «чудовий» спосіб заробити гроші, продавши речі з квартири господаря, в якого він винаймав кімнату, і таким чином вирішив збагатитися. На початку цього року, 21 січня, 48-річного Ігоря, хазяїна квартири, не було вдома, а його старенька мати, яка проживає разом з ним, в той момент знаходилася на кухні. Оскільки вона не дочуває та не добачає, Андрій без перешкод виніс внутрішнє обладнання з газової колонки, яка стояла біля ліжка в одній із кімнат.

Невдовзі чоловік вже був на скупці кольорових металів, де йому заплатили за залізяччя 150 гривень. Хлопцю сподобався легкий заробіток, то ж, не довго думаючи, він вже наступного дня вирішив ще щось винести з цієї ж квартири. Озирнувшись, він побачив в коморі алюмінієвий бідон. За деякий час річ змінила свого господаря, потрапивши на скупку кольорових металів. Чоловік отримав за нього 70 гривень. Третього дня він виніс пилосос, але цю справу «прокрутив» вже не сам, а зі своєю знайомою, яка теж проживала в цій квартирі. Пилосос продали знайомому за 110 гривень.
Оскільки хлопець ніде не працював, в нього не було грошей на прожиття. Тому всі отримані гроші за викрадені речі витратив на власні потреби. Так три доби «легкої праці» зруйнували життя молодих людей.
- Проти них правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частинами 1 та 2 статті 185 ККУ, тобто «Крадіжка».
Тепер долю крадіїв вирішуватиме суд.

Тетяна Гордійчук, помічник начальника Рівненського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору