Рівне:

Створення та просування сайтів

«Київстар» закладає нову алею у Рівному

Рівненська область 06-травня, 2010, 08:439 Lobanovskiy 1 273
У 15-ти містах України компанія «Київстар» проводить заходи до Міжнародного Дня Землі. Волонтери компанії займаються озелененням і благоустроєм міст: висаджують квіти, дерева, прибирають зелені території. Ініціативи проходять у рамках програми екологічної відповідальності компанії.
Напрямки «зеленої» діяльності запропонували співробітники «Київстар». У розробці форматів екологічних акцій взяли участь представники місцевої влади. У результаті, були відібрані ініціативи, які найбільшою мірою відповідають потребам українських міст у прибиранні та озелененні.
Однією з таких ініціатив стала пропозиція компанії «Київстар» закласти новий сквер та висадити алею з туй у мікрорайоні «Ювілейний» поряд з палацом культури «Хімік» по вул. Князя Острозького. У висадці, що відбулася взяли участь міський голова Рівного Володимир Хомко, керівництво та співробітники Рівненського відділення «Київстар», працівники комунальних установ Рівненської міськради та журналісти.
На Західній Україні екологічна акція до Міжнародного Дня Землі вже відбулася у Тернополі та Луцьку. У паркових зонах цих міст волонтери компанії прибрали алеї та доглянули за деревами, висадженими «Київстар» у жовтні 2009 р. в рамках екологічної ініціативи «Відмовся від паперових рахунків, врятуй дерево»

Довідка про «День Землі»: «День Землі» проводиться вже 40 років, беручи свій початок від перших екологічних акцій у США. Тільки в минулому році Генеральна Асамблея ООН визначила офіційну дату святкування - 22 квітня. Свято об'єднує мільйони людей по всьому світу, які піклуються про навколишнє середовище. В Україні свято також набирає обертів та все більше компаній і громадян приєднуються до руху.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору