Рівне:

Створення та просування сайтів

Міський голова Рівного провів переговори з питання вирішення проблеми утилізації сміття

Рівненська область 11-травня, 2010, 10:169 Lobanovskiy 1 097
У виконавчому комітеті Рівненської міської ради міський голова Рівного В.Хомко провів чотирьохсторонні переговори з представниками іноземних компаній ("FFK", ТОВ "Дікергофф(Україна)", ТОВ "Санком") з питання вирішення проблеми утилізації сміття у м.Рівному.
На зустрічі також були присутні заступник міського голови А.Філін, начальник управління житлово-комунального господарства І.Гема, генеральний директор ВАТ "Волинь цемент", представники місцевих ЗМІ.
Керівництво міста отримало інвестиційну пропозицію на 14 мільйонів євро, реалізація якої дозволить збирати, переробляти, утилізовувати сміття у м.Рівному. Втілити в життя цей проект готові компанія "FFK", ТОВ "Дікергофф(Україна)", ТОВ "Санком" спільно з виконавчим комітетом Рівненської міської ради. Одним із сприятливих факторів стало розміщення поблизу Рівного цементного заводу, який готовий використовувати альтернативне паливо компанії "FFK".
Міський голова запропонував у найближчий термін підписати чотирьохсторонній протокол намірів, розробити календарний план реалізації проекту та підготувати договір, який буде винесено на обговорення сесії Рівненської міської ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору