Рівне:

Створення та просування сайтів

Новий власник для Льонокомбінату

Актуально 17-кві, 2008, 12:309 prov 1 481
Нагадаємо, купити збанкрутіле підприємство мали намір троє учасників конкурсу: два київських підприємства та пан Червонюк. Початкова ціна „Рівнельону”, слід зазначити, становила не багато не мало — 19 мільйонів гривень. Переможця визначали на засіданні конкурсної комісії. Основною вимогою до проектів було збереження профілю підприємства, тобто виробництво лляної продукції. Коментує рішення надання „Рівненльону” Олегу Червонюку, бізнесмену з Хмельницького, голова конкурсної комісії Сергій Андріївський:
– На засіданні була висловлена думка усіх учасників конкурсної комісії. У ході обговорення більшість визначилась, що кращою пропозицією щодо придбання „Рівнельону” була в Олега Червонюка, – говорить Сергій Андріївський.
Тож „всього” за 24 мільйони гривень бізнесмен з Поділля придбав ВАТ „Рівнельон”. Олег Червонюк переконаний, що підняти підприємство на більш серйозний рівень – цілком реально і розпочне працювати у цьому напрямку відразу після оформлення відповідних документів.
Утім, деякі учасники конкурсу залишилися незадоволеними таким ходом подій. Так, фірма „Лінен-фореве”, яка майже чотири роки орендувала цехи Рівненського льонокомбінату, навіть пропонувала на один мільйон гривень більше, та все одно підприємство продали не їм. Представник фірми „Лінен-фореве” Микола Діонісіді каже, що сподівався виграти конкурс, бо вклали в „Рівненльон” чимало коштів. Також він вважає, що на членів комісії, яка виносила рішення про продаж об’єкту, чинився тиск.
Тож можна зробити висновок, що новому власникові ВАТ „Рівнельон” Олегу Червонюку ще доведеться відстоювати своє право на володіння цим підприємством у суді. Бо представники „Лінен-фореве” пообіцяли оскаржити рішення комісії у суді й останнє слово буде саме за ними.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору