Рівне:

Створення та просування сайтів

Убивцю закарпатська міліція затримала за три години

Закарпатська область 11-травня, 2010, 10:439 Lobanovskiy 1 220
Закривавлене тіло людини в ужгородському парку відпочинку поблизу спорткомплексу «Спартак» знайшов о 7-ій годині ранку 4 травня випадковий перехожий. Про страшну знахідку чоловік повідомив міліцію.
На місце пригоди виїжджали начальник ГУМВС України в Закарпатській області полковник міліції Віктор Русин, його перший заступник полковник Володимир Шелепець, начальник Ужгородського міського управління міліції полковник Іван Цьока та посилена слідчо-оперативна група.
Загиблим виявився житель Києва, котрий працював заступником керівника одного з підприємств Ужгорода. Експерти встановили: у небіжчика численні переломи черепа, ребер, інші тілесні ушкодження, котрі виявилися несумісними з життям.
За три години внаслідок оперативно-пошукових заходів міліціонери встановили та затримали вбивцю: 16-річного ужгородця. Підозрюваного затримали за місцем проживання. Як повідомив перший заступник начальника ГУМВС полковник міліції Володимир Шелепець, у підлітка вилучили й речові докази скоєння злочину: два мобільні телефони, котрі належали вбитому та закривавлений одяг. Затриманий зізнався у скоєнні злочину й розповів, як усе було.
Того фатального вечора вони, зустрівшись з нині покійним, пішли у парк випити. Під час розпиття алкоголю між ними виникла сварка, у ході якої ужгородець завдав своєму опоненту тяжкі тілесні ушкодження, що й призвели до смерті. Після скоєння тяжкого злочину, близько четвертої години ранку, вбивця покинув свою жертву помирати, а сам пішов додому спати.
За цим фактом порушено кримінальну справу, обставини якої з’ясовує слідство.


Іван Ладжун, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору