Рівне:

Створення та просування сайтів

Прикарпатські наркоторговці ховали наркотики в сумці з солодощами

Івано-Франківська область 12-травня, 2010, 08:459 Lobanovskiy 918
Справжній бойовик серед білого дня побачили мешканці Калуша, на Прикарпатті. В середмісті відбулася міліційна спецоперація: затримували продавців великої партії сильного наркотику.

Хлопців з набитими цукерками і печивом сумками зупинили в центрі Калуша. Солодкі подарунки один з них отримав аж із Франції. Правоохоронці це добре знали, адже слідкували на молодиками три місяці. Знали й про те, що разом із солодощами вони отримали наркотики.

Всередині пакунків - таблетки "Субітексу". Сильнодійна речовина від іноземного виробника. Оперативники пояснюють, звикання до цього наркотику миттєве.

Правоохоронець:

- Таблетки з віттиском "В-8", з другої сторони - зображення меча. Це італійського виробництва.

Від такого " солодкого" подарунка спритники відкараскуються. Кажуть, товар не їхній.

Правоохоронець:

- То не моя сумка, мені сказали: підійди, забери. Я не знаю, як його звати.

На місці вилучили 40 паковань, у кожному - по 7 пігулок. Усе це бачили десятки людей навколо. Закордонні солодощі викладали прямо на тротуар.

Правоохоронець:

- Ого, таблетки.

Факт схованки дурману серед смакоти оперативників не здивував. Два роки тому вони вже знаходили наркотики у закордонних цукерках. Вартість однієї пігулки нинішнього вилову на чорному ринку сягає 300 гривень.

Василь Варцаба, керівник УМВС України в Івано-Франківській області:

- 4 травня органами внутрішніх справ була знешкоджена організована злочинна група, яка займалася збутом наркотичних засобів, при затриманні було вилучено наркотичних засобів на суму біля 80 тисяч гривен.

Вулицею спецоперація не обмежилася. Ще двох наркоділків затримали вдома. Тепер на кримінальний квартет чекає суд та покарання від 5 до 10 років. Тільки цьогоріч на Прикарпатті міліція виявила й ліквідувала 8 міжнародних каналів надходження дурману.

Світлана Лунгор, оперативне відео, Марина Криворотова. Івано-Франківська область. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/drugs/2010/05/11/3722
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору