Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині рятувальники МНС взяли участь у фестивалі-конкурсі «Прометей-2010»

Тернопільська область 13-травня, 2010, 08:449 Lobanovskiy 1 064
Днями на Тернопільщині завершився відбірковий етап обласного фестивалю-конкурсу художніх аматорських колективів та окремих виконавців серед працівників Головного облуправління МНС «Прометей-2010».

Такий фестиваль проходить в області вже вдруге. Загалом цього року захід зібрав близько 160 учасників, які представляли всі підрозділи пожежно-рятувальної служби області. У ході конкурсної програми фестивалю працівники МНС довели, що вміють добре вправлятися не лише з рятувальним приладдям, але й здатні професійно грати на музичних інструментах, гарно співати, танцювати та читати вірші. Також у рамках фестивалю відбулася виставка виробів декоративно-вжиткового мистецтва. До слова, охочих виступити на сцені фестивалю «Прометей 2010» було значно більше, ніж минулоріч, адже такий захід дає можливість кожному працівнику проявити свої приховані таланти та творчі можливості.

За підсумками відбіркового етапу оберуть кращих конкурсантів, які візьмуть участь у гала-концерті фестивалю, що буде приурочений 19 річниці Незалежності України.

Центр пропаганди ГУМНС у Тернопільській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору