Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині міліціонери вилучили з ломбарду пограбовані речі

Івано-Франківська область 13-травня, 2010, 09:009 Lobanovskiy 919
Упродовж одного дня в райвідділ міліції надійшли дві заяви від громадян, написаних ніби під копірку. Йшлося про те, що поблизу загальноосвітньої школи було пограбовано їхніх малолітніх дітей. В обидвох випадках невідома дівчина змушувала семирічних першокласниць зняти з вух сережки і віддати їй. Повернувшись зі школи, діти розповіли про це батькам, а ті зателефонували в міліцію.

Того ж дня працівники підрозділу кримінальної міліції у справах дітей встановили і затримали зловмисницю, яка силоміць відбирала в малолітніх прикраси. Грабіжницею виявилася 18-річна дівчина з неблагополучної сім’ї. Потерпілі школярки впізнали свою кривдницю з фотографії, яку показали їм міліціонери, так і пізніше, коли підозрювану було затримано і доправлено у райвідділ міліції.

Як з’ясовано, злочини були скоєні з корисливих мотивів. Пограбовані речі правоохоронці відшукали в одному з ломбардів, куди зловмисниця здала їх за певну суму. Зараз співробітники кримінальної міліції у справах дітей здійснюють перевірку щодо причетності затриманої до скоєння аналогічних протиправних діянь стосовно дітей початкових класів. Тим паче, що міліціонери встановили ще один факт пограбування першокласниці іншої школи. Прикметно, що зловмисницею виявилася … старша сестра затриманої.



Василь Гультайчук,

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору