Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразка вдома — перемога на виїзді

Спорт 13-травня, 2010, 10:509 prov 1 265
Поразка вдома — перемога на виїзді


Рівне розпочало Українську лігу спідвею — у третій календарній гонці місцевий “Каскад” приймав російський СК “Турбіна” з Балакова. На відміну від гонки у Червонограді тренерський штаб рівненської команди запросив легіонерів, аби вони допомогли у боротьбі з минулорічним чемпіоном Росії. На жаль, це не допомогло — 39:53.
Гості досить впевнено розпочали гонку і з перших заїздів нарощували свою перевагу. Загалом в п’ятнадцяти заїздах вони були першими у восьми, ще у п’яти суперники набрали однакову кількість очок, і лише у двох перемогу святкували господарі. Балаковці були впевнені у своїй перемозі — бронзовий призер чемпіонату світу Еміль Сайфутдінов з’явився на доріжці лише три рази.
За “Каскад” очки набирали: Олександр Бородай — 13, Семен Власов — 10, Рафал Оконєвскі — 9, Ілля Бондаренко — 6, Віталій Лисак — 1. У “Турбіни” внесок у перемогу зробили: Роман Поважний — 18, Денис Гізатулін, Денис Сайфутдінов та Андрій Кудряшов — по 9, Еміль Сайфутдінов — 8.
Сергій Дем’янков, президент СК “Каскад”:
— Результатом не зовсім задоволений. Могли б проїхати значно краще, хоча, погодьтеся, підсумок був для нас деякою мірою очікуваним. Сподівалися нав’язати боротьбу, але не вийшло. Щодо Еміля Сайфутдінова, то для нас було не так важливо, їхатиме він, чи ні. А для глядачів все ж таки побачити зірку світового спідвею на «Мототреці» було дуже цікаво.
Олександр Бородай, гонщик СК “Каскад”:
— Успіх залежить від техніки. За нею треба дивитися й доглядати. Щодо моїх тренерських функцій у команді, то я просто вирішив спробувати себе в новій ролі. Намагаюся підказати нашим юніорам, як сидіти на мотоциклі, як краще стартувати. Дивлюся, які помилки вони допускають, і наголошую на цьому. Щодо нинішньої гонки, то налаштовуюся на кожну однаково, не зважаючи на те, хто у нас є за суперника.
Еміль Сайфутдінов, гонщик СК “Турбіна”:
— Сьогодні тренер вважав за потрібне дати більше практики Денису Носову. Крім того, в мене «на носі» — серія Гран-Прі в Швеції, тому трьох заїздів вистачило. Для мене дуже важливо відпочити перед відповідальними змаганнями. Дякую глядачам за гарну підтримку.
Через чотири дні СК “Каскад” реабілітувався у Львові, де переміг місцеву команду “СКА-Фаворит” — 49:44. На перебіг гонки вплинули погодні умови — напередодні пройшов сильний дощ. Організатори намагалися привести доріжку у нормальний стан, але до кінця не довели. Деякі спортсмени обох команд нарікали на її стан. Попри все змагання відбулися. Головною ударною силою рівнян стали легіонери. Рафаїл Оконєвські та Артем Лагута на двох набрали 34 очки. З п’ятнадцяти стартів гості перемогли у шести, у трьох поступилися і в шести було зафіксовано нічийний результат.
У гостей очки набирали: Рафал Оконєвські — 18, Артем Лагута — 16, Олександр Бородай — 8, Віталій Лисак — 6, Павло Кондратюк — 1. У господарів відзначилися: Кирило Цуканов — 18, Пьотр Дим — 13, Марцин Єнджеєвскі — 6, Юрій Петров — 4, Володимир Дубінін — 2, Сергій Борисенко — 1.
Наступна гонка на стадіоні технічних видів спорту відбудеться 19 травня. СК “Ураган” прийматиме львівський “СКА-Фаворит”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору