Рівне:

Створення та просування сайтів

Збір коштів для новонароджених

Суспільство 13-травня, 2010, 10:529 prov 1 237
Благодійна акція “Серце до серця” стартувала 1 травня у Рівному. Цьогоріч збір коштів розпочався із Рівненського зоопарку.
– Уже п’ятий рік поспіль активісти громадської молодіжної організації “Фундація Регіональних Ініціатив” та волонтери благодійного фонду “Серце до серця “ проводять традиційний збір коштів для придбання медичного обладнання у Рівненську обласну дитячу лікарню, – розповіла координатор благодійної акції “Серце до Серця” у Рівненській області Марія Димухаметова. – Цьогоріч збираємо гроші для дитячих неонатальних центрів (відділення патології новонароджених). Стартувала акція 1 травня і триватиме до 23 травня. Кожні вихідні волонтери “Серце до серця “ працюють у визначеному місці. Так, 1 і 2 травня збір коштів проводився у Рівненському зоопарку, де завдяки святковим заходам, п’ятнадцять волонтерів зібрали 3 тисячі гривень. Наступних вихідних, тобто 8 і 9 травня, ми ходитимемо зі скриньками у центрі міста, де проходитимуть святкові заходи до Дня Перемоги і Дня Матері. А ось 15 і 16 травня, окрім збору коштів, відбудуться ще й змагання. Так, 15 травня хлопці (представники громадських організацій Рівного) будуть грати у міні-футбол, а 16 травня дівчата - у волейбол. У заключні дні акції, 22 і 23 травня, збір коштів знову ж таки проводитиметься у місті. До акції планується залучити майже 400 волонтерів у місті та 600 осіб у області.
До речі, на минулорічній акції “Серце до серця” було зібрано 69,9 тисяч гривень і придбано обладнання для діагностики та запобігання вад зору у дітей для офтальмологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору