Рівне:

Створення та просування сайтів

КОВЕЛЬСЬКА ПРОБКА СЕМЕНЮКА

Особливий погляд 13-травня, 2010, 10:539 prov 1 175
Торік млинівчанин Анатолій Семенюк став переможцем міжнародних змагань джиперів, що відбувалися біля озера Світязь на Волині. Тоді 39-річний автогонщик разом зі своїми помічниками-штурманами Володимиром Рослюком та Романом Онищуком випередив 10 екіпажів українців, поляків, білорусів, а його старенький і “латаний”, але надійний “ГАЗ-69” не дав шансів на успіх джипам “Гранд-Черрокі”, “Вранглер”, “Сузукі”, “Ісузу”, “УАЗ-469” та іншим.
Цьогоріч в останню неділю квітня Анатолій Семенюк прибув у Ковель на святкування Дня заснування місцевого аматорського клубу позашляховиків “Буран”. Змагання мали статус міжнародних, адже із дванадцяти екіпажів, які стартували, два були білоруські.
На жаль, квітнева автогонка бездоріжжям неподалік Ковеля для пана Анатолія і його штурманів Дмитра Троцького та Олександра Кужеля виявилася невдалою: посеред траси вилетіла пробка блоку двигуна і на цьому змагання для млинівчан завершилися. Причому, їхній “ГАЗ-69” “засів” у таких нетрях, що білоруський екіпаж на “УАЗ-469” та “швидка допомога” заледве витягнули трактором “газика” із непрохідного і непроїзного ковельського бездоріжжя.
До речі, члени білоруського екіпажу, який виручав млинівчан, фінішували у гонці другими, а чемпіонський титул дістався господарям – як кажуть, їм рідне бездоріжжя допомогло.
Принагідно зазначу, що підтримати млинівських любителів гострих автовідчуттів у Ковель прибуло півсотні вболівальників із районного центру на Ікві. І не пошкодували. Бо надивилися на таке, після чого ще більше заповажали Анатолія Семенюка, який, дивись, і набуде статусу автогонщика-професіонала та “потягається” із автозірками на перегонах Париж-Даккар…
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору