Рівне:

Створення та просування сайтів

Розмір погодинної оплати ще рахують

Україна і світ 13-травня, 2010, 11:239 prov 1 204
Розмір погодинної оплати ще рахують


Міністерство праці та соціальної політики України протягом одного-двох тижнів планує вирахувати розмір погодинної оплати праці. Про це повідомив журналістам міністр праці та соціальної політики Василь Надрага.
За його словами, погодинна оплата праці має розв’язати проблему для тих людей, які зайняті неповний робочий день. “За основу береться мінімальна заробітна плата погодинної оплати праці, яка базується на мінімальній заробітній платі щомісячній. Тільки це розподіляється залежно від годин, які відпрацювала людина”, - сказав Надрага.
Він зауважив, що після ухвалення Кабінетом Міністрів постанови “Про визначення і застосування мінімальної заробітної плати в погодинному розмірі” Мінпраці розраховуватиме розмір погодинної зарплати на 2010 рік. Зокрема, розмір буде розраховано для державного сектора, і це стане базою для підприємств інших форм власності.
Надрага не назвав точної дати, коли Мінпраці планує розрахувати розмір погодинної оплати праці, але зазначив, що в міністерстві сподіваються зробити це впродовж двох тижнів, відпрацювавши ситуацію із профспілками. За словами міністра, якщо профспілки допоможуть, то це буде зроблено швидко.
glavred.info
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору