Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині чоловік з бездоганною репутацією згвалтував 17-річну дівчину

Волинська область 14-травня, 2010, 10:219 Lobanovskiy 1 185
Дитина постраждала й на Волині - тільки від рук ґвалтівника. Чоловік із бездоганною репутацією, батько двох дітей, поглумився з неповнолітньої. На справу їхав велосипедом, дорогою одягав маску, а для хоробрості вживав алкоголь.

Вона плаче що п'ять хвилин, ховає обличчя, і знай розповідає про ту страшну ніч. Щоправда, за слухачів у 17-річної Вікторії - лише міліціянти й журналісти. Сім'я старшокласниці й досі не знає, що з їхньої доньки поглумився якийсь покидьок.

Вікторія, постраждала:

- Залякував, звичайно. Казав, якщо я не погоджуся добровільно, він зробить це примусово, і хотів мене задушити. Намагався. І я не мала що робити - погодилася.

Чотири дні Віка нікому нічого не казала, намагалася забути про наругу. Проте, коли подумала, що таке може спіткати котрусь з її подруг, пішла в міліцію. Покласти край сексуальному теророві в поліській глибинці вирішила за допомоги заяви. Школярка докладно описала прикмети підозрюваного.

Олександр Стернічук, кореспондент:

- Там, де була одна жертва, незабаром може з'явитися й інша. Розуміючи це, співробітники міліції завбачливо розставили пастки поблизу Будинку культури. Не минуло і кількох годин нічного полювання, як зловмисника було затримано. Знову фігурував велосипед, шапочка і пізній період доби.

Ростислав Штик, керівник сектору Ратнівського РВ міліції:

- Близько третьої години ночі в с.м.т. Ратно в центрі був помічений чоловік, який їхав на велосипеді, і на ньому була шапочка з прорізами для очей. Так він вже їхав на чергове полювання, на чергову жертву…Тоді був затриманий.

Спочатку велосипедист зґвалтування заперечував. Коли ж жертва впізнала голос, статуру й одяг, почав свідчити. Проте, твердив: дівчини не залякував, не душив. Усе, мовляв, сталося без примусу. Розповідати ж на камеру - навідріз відмовився.

Олександр, затриманий:

- Ситуацію ж можете пояснити, чого ви тут опинилися?

- Я на суді все поясню.

- Будете говорити?

- Ні.

- А яка причина, що ви не хочете спілкуватися з нами?

- Я не хочу спілкуватися, все.

Слідчі довели допоки одне зґвалтування, але певні: чолов'яга скоїв таке, щонайменше, тричі. Ось тільки розповісти про це міліціянтам налякані жертви ратнівського розпусника не хочуть. Соромляться.

Василь Михальчук, слідчий Ратнівського РВ міліції:

- Даному хлопцеві - 30 років. Має постійне місце роботи. Одружений, має двоє діток. Проживає разом з батьками у будинку. Одна з дітей тяжко хвора, не ходяча. Він раніше у наше поле зору не попадав, за місцем проживання і роботи характеризується виключно з позитивної сторони.

Відповідатиме за скоєне затриманий перед судом. Слідство в його справі добігає кінця. Сяде більше, ніж на три роки, кажуть правоохоронці, бо зазвичай до єдиного годувальника родини та ще й з дитиною-інвалідом застосовують полегшене покарання.

Олександр Стерничук, Інна Суховерхова, Волинська область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/sex/2010/05/13/3737
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору