Рівне:

Створення та просування сайтів

Делегація Рівненщини візьме участь у ІІІ-ому Економічному Форумі Польща-Україна

Рівненська область 17-травня, 2010, 09:029 Lobanovskiy 2 460
17-18 травня делегація Рівненщини на чолі із головою облдержадміністрації Василем Берташем візьме участь у ІІІ-ому Економічному Форумі Польща-Україна, який пройде у польському місті Люблін.
Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.


Форум відбуватиметься в рамках проведення місяця українського бізнесу в Польщі під гаслом „Інвестиції. Економіка. Транскордонна співпраця”. Налагодити бізнес-контакти, обговорити найновіші тенденції у співпраці між польськими та українськими регіонами після приходу нової влади в Україні запрошені представники п’яти регіонів Східної Польщі, одинадцяти областей України, польські та українські підприємці.
Захід організований Маршалківським урядом Люблінського воєводства спільно з Польською агенцією інформації та іноземних інвестицій і Генеральним консульством України у Любліні, а також під почесним патронатом Посла України в Республіці Польща.
Цей престижний міжнародний захід – Форум Польща-Україна – проводиться вже третій рік поспіль саме у Любліні. Проведенню заходів такого рівня у цьому місті сприяє, вважають його організатори, географічне положення Люблінщини. Сучасні торговельні контакти з Україною роблять цей регіон Економічною брамою Європейського Союзу на Сході. Минулого року, з 4 по 5 червня, офіційна делегація від Рівненської області також брала участь у цьому Форумі, який проходив під гаслом „Співпраця регіонів – нові випробування”. Тоді участь у Форумі взяли 30 рівненських бізнесменів. За результатами візиту було проведено переговори стосовно налагодження партнерських стосунків з підприємцями Польщі, Франції, Італії, Угорщини та Естонії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору