Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина має обласний бюджет на 2010 рік

Рівненська область 17-травня, 2010, 09:459 Lobanovskiy 1 248
На 34 сесії Рівненської обласної ради, депутати затвердили обласний бюджет на 2010 рік. Про його загальні параметри аналітично-інформаційний відділ обласної ради вже повідомляв. Однак в процесі обговорення депутати погодилися із пропозиціями постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.
Про це Провінційці повідомили у Рівненській обласній раді.


Відтак головний обласний фінансовий документ зазнав певних змін. Капітальні видатки Управління освіти і науки ОДА зменшені на 2 мільйони гривень. Частину з цих коштів депутати спрямували на фінансування регіональних програм. Зокрема, депутати передбачили 100 тис. грн. на проведення щорічного обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. Також 100 тисяч спрямовано на фінансування Програми розвитку книговидавничої справи, сприяння збільшенню випуску книжкової продукції місцевих авторів у Рівненській області на 2006-2010 роки. 50 тис. грн. спрямовано на Програму розвитку інформаційного простору на 2008-2010 роки.
Для підтримки статутної діяльності ветеранських організацій депутати обласної ради передбачили 50 тис. грн., а для підтримки фізкультурно-спортивних товариств – 30 тис. зокрема, по 10 тис. грн. отримають ФСТ «Динамо», «Спартак» та «Україна». В бюджеті-2010 окремим рядком прописано надання допомоги інвалідам по зору на суму 40 тис. грн. Фінансування Програми збереження та відтворення рибних запасів Рівненської області у цьому році буде на рівні 100 тис. грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору