Рівне:

Створення та просування сайтів

Дорожні проблеми Рівненщини вивчать до кінця тижня

Рівненська область 18-травня, 2010, 08:299 Lobanovskiy 910
Відбулася робоча нарада під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Новака, на якій обговорено питання вдосконалення дорожньої мережі Рівненської області на трасі міжнародного значення Київ-Чоп. У ній взяли участь начальник головного управління економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації Ігор Тимошенко, начальник обласної служби автомобільних доріг Юрій Богданович, представники обласного управління ДАІ, компаній, які виконують проект будівництва дороги на даному відрізку автотраси, сільський голова Бабина та селищний голова Гощі.
Приводом для наради стали скарги та звернення жителів згаданих населених пунктів, які проживають біля траси Київ-Чоп. Зокрема, мешканці мікрорайону «Робітничий» у Бабині, де проживають 285 чоловік, звернулися до органів місцевої влади з проханням зробити додатковий пішохідний перехід і зупинку маршрутного транспорту біля їхнього мікрорайону. Адже багато дітей, щоб добратися до школи, переходять проїжджу частину дороги на протилежний бік, ризикуючи потрапити під колеса автомобілів, скаржилися батьки. Найближчі пішохідні переходи розміщені за 300 та 1000 м від мікрорайону, але діти є діти. Щоб уникнути небезпеки, селяни пропонують обладнати перехід там, де зручно школярам.
Обговорено й проблему заїзду до смт Гощі. На цьому відрізку дороги рух зустрічного автотранспорту розділений відбійниками. Для того, щоб заїхати у селище, є лише одне місце для розвороту автотранспорту. Це створює великі затори через сильний потік автотранспорту. Тому водії просять обладнати трасу з'їздами до райцентру.
Заступник голови ОДА Володимир Новак доручив відповідним службам впродовж тижня оглянути вищезгадані проблемні ділянки дороги та вжити належних заходів для вирішення питань, порушених у зверненнях людей.

Про це повідомляє Рівненська ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору