Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині батьки продавали дитину за 14 тисяч

Тернопільська область 18-травня, 2010, 08:369 Lobanovskiy 1 843
У селі Вікно Гусятинського району Тернопільщини двоє безробітних продали своє тримісячне немовля за 14,5 тисячі гривень. Батьків одразу затримала міліція.

“Щодо них порушено кримінальну справу за торгівлю людьми. За подібне законодавством передбачене суворе покарання – позбавлення волі на термін від восьми до п'ятнадцяти років”, - повідомив перший заступник начальника УМВС в Тернопільській області полковник міліції Валерій Загородній.

Дівчинку відправили у дитяче відділення Гусятинської районної лікарні.

Як розповіла Gazeta.ua голова Вікнянської сільради Марія Швець, батько дівчинки місцевий, а мама – з Хмельниччини.

“Він пияк і вона пиячка. Так і зійшлися. Майже чотири роки разом живуть. Хіба нормальна мама продасть свою дитину? Певно, порахували, що на 15 тисяч горілки багато буде”, - сказала вона.

37-річна Ольга і 36-річний Іван офіційно не одружені. В жінки є своя сім’я – чоловік і четверо дітей на Хмельниччині. Проте її позбавили батьківських прав. Іван раніше судимий за крадіжки.

“Дитинку з роддому не забирали 3 місяці. Певно, спочатку надіялися, що держава дасть допомогу і будуть гроші на горілку. Але у них погані житлові умови, я про це і довідку районному педіатру писала. То інакше вирішили на дівчинці заробити”, - розповіла Швець.

Немовля народилося здоровим, вагою понад 3 кілограми. У лікарні дівчинку називали Настею. Батьки її не хрестили, але ім’я придумали інакше – Діанка.

“Така красуня з чорними очима! Але ні Іван, ні Ольга не реєстрували її ніде. А тепер хіба через суд треба буде документи виробляти. На це ж законом 3 місяці відведено”, - зазначила голова сільради.

Коли знайшли покупця, батьки привезли дівчинку додому на таксі. Того ж дня намагалися її продати.

“Міліція давно стежила за Ольгою. Мало того, що п’є, то ще й краде. Приїжджали міліціонери, спілкувалися з нею. І я її весь час ганяла. А нічого не помогло. Аж тепер у селі буде спокій”, - додала Швець.

http://gazeta.ua/index.php?id=339562
Схожі новини
Коментарі - всього 1

гість 18-травня, 09:57

Таких розстрілювати треба!!!!!!!!!!!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору