Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині пограбувано редактора газети

Львівська область 18-травня, 2010, 08:469 Lobanovskiy 1 073
Дует грабіжників зі Львівщини залізли до помешкання редакторки стрийської газети. Та жінка несподівано повернулася додому й зустрілася віч-на-віч із крадіями.

Лілія прийшла з дітьми додому пізно ввечері. Родина щойно повернулася з Києва. Уже біля квартири жінка побачила, що вибито замок. Перше, що спало на думку, - забула закрити кран і затопила сусідів, тож їм довелось виламати двері. Жінка без остраху зайшла до оселі, ступила кілька кроків і раптом почула підозрілий шум у кімнаті.

Лілія, постраждала:

- І в цей же час в бачу, що тут пробігає два чоловіка, і біжать у цю кімнату, ховаються.

Жінка вирішила самотужки затримати злочинців. Почала кричати до них, вимагати, щоб вийшли з кімнати. Двері прочинилися. Один із чоловіків узявся щось безладно пояснювати.

Лілія, постраждала:

- І поки він щось ще лепече, звідти вибігає ще один грабіжник, здоровіший, капюшон натягнув на голову, його обличчя ми не бачили. Він штовхає мене. Дальше стояв син, я штовхаю сина, падаю, падаю я, падає син, і вони вибігають.

Непрохані гості встигли знайти у вітальні золоті прикраси та гроші, з ними й утекли. Перелякана жінка зателефонувала міліціянтам, розповіла, що рідні добре запам'ятали одного з грабіжників.

Володимир Паньків, слідчий Стрийського МВ міліції:

- Показали їм журнали, де є фотографії, знимки під облікового елементу, осіб, які притягувались раніше до кримінальної відповідальності, мали будь-які приводи у міліцію. В одному з таких альбомів син потерпілої впізнав одну з тих двох осіб, як на початку вказували потерпілі.

Постраждала переконує: злочинці залізли до помешкання, бо їх навели. Крадії знали, що родини кілька днів не буде вдома.

Лілія, постраждала:

- Вони себе вільно почували. Напевно, вони думали, що вони будуть повертатися з Києва поїздом, і в них було дуже багато часу. І вони, видно, і не спішилися. Для них це також було несподіванкою.

Цю версію підтримали й працівники міліції. Втім, щоб підтвердити припущення, потрібно було знайти вже відомого фігуранта. Він утік із міста, і тривалий час пошуки були марними. Зрештою, оперативникам вдалося затримати грабіжника. А, згодом, і його спільників. Того дня у квартирі пані Лілії хазяйнували троє зловмисників. Двом із них не було й 18-ти.

Володимир Паньків, слідчий Стрийського МВ міліції:

- Вчиняли злочин не двоє осіб, як вказували потерпілі, а було троє осіб: двоє з тих осіб були неповнолітні.

Хлопці колись приятелювали з сином постраждалої. Довідавшись, що квартира пустуватиме кілька днів, вирішили пограбувати. Тепер усі троє очікують рішення суду.

Галина Лемішко, Ігор Кравчук, Юрій Котоус. Львівська область. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/05/17/3762
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору