Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС серед кращих ВНЗ України

Львівська область 18-травня, 2010, 10:599 Lobanovskiy 953
За результатами рейтингу вищих навчальних закладів «Компас-2010» ініційованого компанією «СКМ», за підтримки фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС посів 9-е місце.

Як і минулого року, у рейтингу взяли участь 234 ВНЗ, які готують по одному з таких напрямків, як «Бізнес-економіка», «Архітектура-будівництво», «Право», «IT» та інженерно-технічних спеціальностей (інші не оцінювалися). Оцінювали вузи 1150 випускників , 990 компаній-роботодавців, представники 363 провідних компаній-експертів. Випускники оцінювали, як вузи допомагають у працевлаштуванні і наскільки їх влаштовує якість отриманих знань. А роботодавці – те, як вузівська підготовка відповідає вимогам їх компаній і як добре вузи співпрацюють з ними.

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС – це провідний вищий навчальний заклад України в галузі безпеки людини. Університет є членом асоціації вищих навчальних закладів Європейського Союзу, які працюють у галузі безпеки – European Fire Service Colleges Association (EFSCA).

У навчальному закладі готують фахівців для підрозділів МНС, інших міністерств, відомств та служб, приватних організацій. Юнаки та дівчата проходять теоретичний курс навчання відповідно до обраної спеціальності й навчальну практику в підрозділах МНС, інших установах та організаціях. Курсанти й працівники беруть участь у ліквідації наслідків різноманітних надзвичайних ситуацій і постійно готові виконувати будь-які рятувальні операції на території України та інших держав. Протягом навчання в курсантів та студентів формуються професійні риси, необхідні для практичної роботи. Наші науковці – активні учасники Міжнародних науково-практичних конференцій, а їхні поради та консультації не раз ставали у нагоді під час ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій. Вони беруть активну участь у розробці та вдосконаленні пожежно-рятувального обладнання й техніки, надають консультації під час ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій, беруть активну участь у впровадженні загальнонаціональних та європейських механізмів попередження і захисту від різного роду небезпек. Фахівці навчального закладу роблять також значний вклад у створення законодавчої бази в сфері цивільного захисту.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору